آکادمی رقیه حسینوند؛ پلی به سوی سنت آکادمی رقیه حسینوند با هدف احیا، حفظ و انتشار فرهنگ غذایی اصیل آذربایجان تأسیس شده است....
شیرینیهای آذربایجان؛ طعم تاریخ و فرهنگ آذربایجان به عنوان یکی از مناطق غنی ایران در زمینه فرهنگ غذایی شناخته میشود و شیرینیهای سنتی...
تنور سنتی؛ قلب آشپزخانه آذربایجانی تنور سنتی از قدیمالایام یکی از مهمترین ابزارهای پخت در آذربایجان بوده و هنوز هم در بسیاری از...
حلوا اوماج؛ طعم اصالت در هر قاشق حلوا اوماج یکی از دسرهای کهن و محبوب آذربایجان است که از مواد سادهای مانند آرد،...
فطیر؛ نان اصیل آذربایجان فطیر یکی از نانهای سنتی و محبوب آذربایجان است که سالهاست در خانههای این منطقه پخته میشود و جایگاه...
باقلوا؛ شیرینی اصیل آذربایجان باقلوا یکی از شیرینیهای اصیل و محبوب آذربایجان است که با ترکیب خمیر نازک، مغزهای خوشمزه و شربت معطر،...
